06 42 79 73 72 info@fitterbrakel.nl

Vol met goede voornemens maar ben je bang dat je het niet gaat volhouden? Doe mee met Brakel in Beweging!

Of het er nu gaat om gaat dat je graag wat fitter zou willen zijn of dat je het liefst wat gewicht zou willen verliezen, Brakel in Beweging is precies dat wat jou kan helpen.

Een leefstijlcursus van 12 weken. In deze 12 weken ga je in een gezellige groep aan de slag met voeding, leefstijl en bewegen. Doordat je in een groep zit, is het lastiger om NIET te gaan, want je wordt er altijd wel door iemand van je groep op aangesproken.. πŸ˜‰ En dat is juist mooi! Want gezamenlijk haal je zo het beste uit jezelf Γ©n elkaar.

Onze vorige versie die in september begon was zeer succesvol. Alle deelnemers die het einde haalden, hebben hun doel behaald en zijn blij dat ze hebben meegedaan. Lees ook hun succesverhalen op onze website.