Fitter, vitaler, beter

Vitaliteits- en sportcentrum Fitter Brakel

begin vandaag nog!

Een proefles is altijd gratis

meer dan gezond

Wat is vitaliteit?

In hoeverre je vitaal bent, hangt van meerdere factoren af. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat mensen zich vitaler voelen wanneer ze meer invloed hebben op hun leven, het gevoel hebben de regie in handen te hebben. Daarnaast bepalen beweging, voeding en slaap in hoeverre je je vitaal voelt. Ook werk en je persoonlijke omgeving zijn van grote invloed. Tot slot heeft ook verbinding met de natuur een grote invloed op je gevoel van welbehagen.

vitaliteit en voeding

Meerwaarde Fitter Brakel

Fitter is niet alleen een sportcentrum, we zijn een vitaliteitscentrum waar gezondheid en vitaliteit voorop staan. Daarom zijn we actief bezig met het begeleiden van mensen naar een gezonde leefstijl en vinden we gezondheid belangrijker dan gewicht.

Iemand met een slank figuur hoeft namelijk helemaal niet gezonder te zijn dan een wat voller persoon. Gezondheid en Vitaliteit is een optelsom van juiste voeding, voldoende beweging maar ook ontspanning op de juiste momenten en plezier en voldoening halen uit je dagelijkse bezigheden.

Z

Brakel in Beweging

12 weken Leefstijlcursus, het begin van een gezonde leefstijl.

Z

Vitaliteits abonnement

Een jaarabonnement met een maandelijks consult bij de Leefstijlcoach

Z

Geen voedingsschema's

Zelf leren wat je wel en niet kunt eten is veel meer waard dan iemand die jou voorschrijft wat je moet eten.

Z

Lichaamsanalyse

Met onze Tanita DC360 hebben we het ideale middel in huis om je lichaamssamenstelling te meten.

In augustus zag ik de oproep staan voor de leefstijlcursus Brakel in Beweging. Ik zat al een tijdje te bedenken dat ik wat wilde doen aan mijn gezondheid: ik was veel moe, weinig energie. De advertentie sprak me aan en ik dacht ‘nu moet ‘t en het is lekker dichtbij’.

Tijdens de intake voelde ik me al op mijn gemak, de sportschool is ruim, niet te veel spiegels en geen grote kantine die uitnodigd om te blijven hangen met een kop koffie waardoor je het sporten uiteindelijk laat zitten. Tijdens het gesprek dacht ik direct: ‘dit is wat ik nodig heb. Sporten in een groep, elkaar motiveren en ideeën opdoen voor een gezonde leefstijl‘.

In september zijn we begonnen en het klikte direct goed met de andere deelnemers, iedereen heeft z’n eigen reden om mee te doen.

Ook de voeding is heel goed vol te houden en ik voel me zo goed! Heb veel meer energie, voel me gezond en ga echt met plezier sporten! Ik zie resultaat en ik voel me er prettig bij. En als ik iets wil weten of ik heb wat motivatie nodig dan krijg ik dat in de groepsapp.

Nog maar een paar weken en dan is mijn cursus afgelopen, maar ik ga zeker door met sporten! Voor mij is de knop om en ik heb me in jaren niet zo goed gevoeld!

Heidi

Ik ben in september gestart met Brakel in beweging, had geen idee wat ik hiervan moest verwachten. In 12 weken fitter en een gezondere levensstijl. Eigenlijk ging ik er een beetje met gemengde gevoelens in, ik ben verre van sportief en dacht niet dat dit daar verandering in zou brengen.

Maar niets is minder waar! Door elke week met dezelfde groep te sporten motiveer je elkaar, het is gezellig, ik heb er zelfs zin in! De groepslessen zijn zeer gevarieerd en worden elke keer weer vol enthousiasme gegeven. We zijn nu een week of 9 onderweg en ik ben écht fitter, voel me veel beter door het sporten en een ander eetpatroon. Ik ben inmiddels zo ver dat ik zelfs al gebruik maak van de andere lessen.

Wat ik persoonlijk het voordeel aan deze sportschool vind is dat het klein en overzichtelijk is, er hangt een goede sfeer en de begeleiding is top! Is er leven na Brakel in beweging? Jazeker! Ik ga echt wel door met sporten! Voor iedereen die twijfelt, zich fitter wil voelen en even een duwtje in de richting wil is Brakel in beweging de perfecte start!

Janine

12 weken leefstijlcursus

Brakel in Beweging

Brakel in Beweging is een eerste opstap naar een gezonde leefstijl. Door in 12 weken met een groepje aan de slag te gaan met gezonde voeding en bewegen in groepsverband, wordt de drempel verlaagd om er daarna zelfstandig mee door te gaan.

Gedurende 12 weken ga je met een groepje aan de slag. Iedere week komen jullie bij elkaar voor een gezamenlijke sporttraining waarbij de activiteit altijd wisselt. In het begin rustig aan, maar na een paar weken zul je merken dat je al veel meer aankunt dan je van te voren had gedacht. Op zaterdagochtend kom je voor een les fitness onder begeleiding of kun je kiezen voor een les Yoga.

Aan het begin krijg je informatie over voeding en hoe je dat verstandig kunt benaderen. 

Inbegrepen in het traject zitten ook 3 weegmomenten: aan het begin, halverwege en aan het eind.

Neem contact met ons op

8 + 13 =

Langekamp 13k
5306 GV brakel
info@fitterbrakel.nl

06 42 79 73 72