06 42 79 73 72 info@fitterbrakel.nl

Sluit je in januari een jaarabonnement af bij Fitter Brakel, dan betaal je geen administratiekosten én sport je gratis tot 1 maart. Hoe sneller je lid wordt, hoe meer korting je dus krijgt..

Weet je nog niet of je lid wilt worden? Vraag dan aan iemand of je mee mag komen sporten. Al onze leden mogen in januari iemand meenemen om met ze te komen sporten. En of dat nou familie, vrienden of de buren zijn, dat maakt ons helemaal niets uit. Iedereen is van harte welkom.

Zo is het misschien leuk om op 4 januari mee te komen doen met de les PowerYoga om 9:30 uur. Je mag voor één keer ook je kind (>6 jaar) meenemen. Of als dat niets voor jou is, dan is het leuk als je op 10 januari komt als onze DJ plaatjes draait terwijl jij aan het sporten bent. Wanneer je ook zin hebt, we zien je graag.