06 42 79 73 72 info@fitterbrakel.nl

Fitter Brakel bestond in oktober 2019 al weer 2 jaar en is inmiddels uitgegroeid van een leuke sportschool tot een volwassen Vitaliteits- en Sportcentrum. Deze verschuiving van alleen sport naar gezondheid en vitaliteit is afgelopen zomer al ingezet, maar heeft nog meer gewicht gekregen door de komst van een fysiotherapeut naar het vitaliteitscentrum.

Jaromir Wieles is afgestudeerd fysiotherapeut en bezig met zijn specialisme manuele therapie. Ook kun je bij hem terecht voor medical taping en dry needling. Hij is met recht een echte ‘vakidioot’ te noemen en past daarmee perfect in het team medewerkers van Fitter.  John Bruurmijn is met zijn 30 jaar ervaring in de fitness wat kennis betreft zeker niet over het hoofd te zien. Martine Braal neemt, naast voedingsadvies en leefstijlbegeleiding, de dagelijkse leiding vooral achter de schermen voor haar rekening. Deze vaste kern wordt aangevuld door een aantal enthousiaste parttimers die ieder ook een gedegen achtergrond hebben in bewegen en voeding. Daarmee is nu een team gecreëerd wat in wil zetten op preventieve zorg.

Iedereen weet wel dat bewegen goed voor je is, maar soms zijn er belemmeringen die er voor zorgen dat dat nou net niet zo makkelijk gaat. Wanneer je binnen stapt bij Fitter, heb je de juiste personen om je te helpen direct binnen handbereik. Of het nou begeleiding is met het bereiken van een gezonde leefstijl, hulp bij het bewegen in het algemeen, of een meer specifieke klacht waar een fysiotherapeut naar moet kijken. Er staat je niets meer in de weg om in beweging te komen. Fitter Brakel is voor iedereen.